Feldolgozás folyamatban...
Nyomtatás megrendelés

Online
Nyomtatás

FOTÓNYOMTATÁS

Fotó, poszter, falikép

Diploma megrendelés

Online
Diplomakészítés

Minifigt.hu

Ajándéktárgyak

Naptár megrendelés

Online
Naptárkészítés

Kosár
×

A kosarad üres.

Teljes összeg: 0 Ft

Tovább az összegzéshez

Karrier

Téged keresünk!

Fiatalos, vidám csapatunk a Minicopy 2006 óta tartó fejlődésének köszönhetően folyamatosan bővül, most éppen két új kollégát keresünk:

ÜGYFÉLKISZOLGÁLÓ

munkakörbe, 8 órás munkarendbe.

Fontos: Munkatársakat, kollégákat keresünk, nem alkalmazottakat!

Feladataid közé az alábbiak fognak tartozni a teljesség igénye nélkül: ügyfelek kiszolgálása, tájékoztatása, megrendelések felvétele, internetes rendelések kezelése, a megrendelt termékek, szolgáltatások elkészítése (fénymásolás, nyomtatás, fotó, diplomák kötése, nyomtatása, spirálozás, óriásfotó- és tervrajznyomtatás, stb), emailben és telefonon érkező kérések megválaszolása, kapcsolattartás az irodával és a szervízzel, üzlet tisztaságának fenntartása, kellék- és áruleltár elkészítése, stb stb :)

A feladatok Minicopy-hoz méltó minőségű és színvonalú ellátásához szerintünk ezekre a tulajdonságokra van szükséged:

 • - használható angol nyelvtudás (szóban)
 • - kedves, udvarias, de határozott (!) fellépés
 • - vidám életfelfogás (!)
 • - haladó számítógépkezelői ismeretek (!)
 • - érettségi (minimum)
 • - normális matematikai képesség
 • - jó problémamegoldó képesség
 • - jó kézügyesség
 • - stressztűrő képesség
 • - pörgős, dinamikus személyiség

Előnyt jelent többek között:

 • - felsőoktatásban eltöltött idő (be nem fejezett is)
 • - nagy ügyfélforgalmú helyen szerzett tapasztalat

Mi vállaljuk, hogy a sokféle feladatot, gépek kezelését, adminisztrációt, stb egytől-egyig megtanítjuk Neked. Ehhez precizitás, türelem, kitartás kell. Folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, gépparkunkat, mindig van mit tanulni!

Kimondottan fontosnak tartjuk kollégáink pozitív életszeméletét, és hisszük, hogy közös érdekünk, hogy jó hangulatban teljen a munka. Nagy hangsúlyt fektetünk munkatárasaink megelégedettségére, igyekszünk a beosztással kapcsolatos kéréseket, amennyire csak lehet, figyelembe venni. Kimagasló teljesítményedet, cégünk érdekeit szem előtt tartó szemléletedet anyagilag is elismerjük, havi prémium formájában.

Az 5 üzlet stabil céges hátteret és anyagi körülményeket biztosít Neked is. Normális, vidám, precíz kollégát keresünk, és tudjuk, hogy ez csak megfelelő bérezés mellett lehetséges. Igyekeztünk úgy alakítani az anyagi juttatásokat, hogy az iparágban megszokottnál jóval kedvezőbbek legyenek.

Ha ki szeretnéd magad próbálni egy nem szokványos munkahelyen, egy jó hangulatú csapatban, és a fenti tulajdonságok döntő többségével rendelkezel, küldd el fényképes önéletrajzodat az allas@minicopy.hu címre, 260-400 jeligével! Ha írsz hozzá pár sort motivációként, szívesen elolvassuk, de ez nem feltétel. Ha kérdésed van, akár az interjú előtt is, tedd fel nyugodtan! Emailben, vagy telefonon kapsz választ. Természetesen minden jelentkezést diszkréten kezelünk!

Ha tetszik az önéletrajzod, telefonon fogunk keresni, és megbeszélünk egy időpontot az állásinterjúra, ami központi irodánkban zajlik. Az interjún főleg emberi oldaladról próbálunk megismerni, a rátermettséget a három próbanapon vizsgáljuk. A betanulásra a próbaidő alatt lesz lehetőséged.

Várunk, megbecsülünk!

Minicopy Team