Feldolgozás folyamatban...
Nyomtatás megrendelés

Online
Nyomtatás

FOTÓNYOMTATÁS

Fotó, poszter, falikép

Diploma megrendelés

Online
Diplomakészítés

Minifigt.hu

Ajándéktárgyak

Naptár megrendelés

Online
Naptárkészítés

Kosár
×

A kosarad üres.

Teljes összeg: 0 Ft

Tovább az összegzéshez

Önkiszolgáló nyomtatás

Minden üzletünkben lehetőség van önkiszolgáló nyomtatásra, korszerű, gyors gépekkel, fekete-fehér, és - egyes üzleteinkben színes - A4 kivitelben. Mindegyik gépünk képes környezetkímélő kétoldalas másolásra / nyomtatásra. A nyomatok minőségét és a berendezéseink működését folyamatosan ellenőrizzük, a gépeket karbantartjuk.

Lehet nyomtatni: internetről, pendrive-ról, cd és dvd lemezről, telefonról (ha van hozzá való adatkábel, üzleteinkben a leggyakrabban használt típusokat tartjuk csak)

Minden gépünkben beépített számláló található, amit a használat és fizetés után központi gépeinken lenullázunk, ez alapján történik a fizetés.

Papír árlista.


ÖNKISZOLGÁLÓ NYOMTATÁS fekete-fehér

Elérhető: mindegyik üzletünkben

Egy ügyfél által, egy gépen készített, egyszeri, sokoldalas, önkiszolgáló nyomtatás esetén (egyszeri fizetéssel), oldalszámtól függően az árak:

A4
1 oldaltól 20 Ft
100 oldaltól 15 Ft
1 000 oldaltól 10 Ft

ÖNKISZOLGÁLÓ NYOMTATÁS színes

Elérhető: mindegyik üzletünkben

Egy ügyfél által, egy gépen készített, egyszeri, sokoldalas, önkiszolgáló nyomtatás esetén (egyszeri fizetéssel), oldalszámtól függően az árak:

A4
1 oldaltól 100 Ft
100 oldaltól80 Ft
1 000 oldaltól 60 Ft

A mennyiségi kedvezmények gépenként értendők.

Fordulj bizalommal kollégáinkhoz, akik szívesen segítenek a különböző programok nyomtatási beállításaiban:

  • egy- vagy kétoldalas kivitel (duplex)
  • egy oldalra több oldal
  • A4 vagy A3 méretre kicsinyítés / nagyítás
  • példányszám
  • szortírozás

Fontos: kollégáink csak a nyomtatással kapcsolódó kérdésekben tudnak segíteni, az alapvető számítógép-használat, és a programok használata, a nyomtatandó anyag letöltése / megkeresése a Te feladatod! A nyomtatás megkezdése előtt szólj a pultnál, hogy a számláló biztosan nulláról induljon!

Önkiszolgáló szolgáltatásaink igénybevételénél, ha nem kérsz segítséget, minden kinyomtatott oldalt kérünk kifizetni (beleértve a nem megfelelő beállításokból adódó hibás nyomatokat is). Kollégáink ebben az esetben a konkrét számítógép-használati folyamatban nem segítenek, ha ez nehézséget okoz, kérjük, válaszd alapszolgáltatásainkat a pultnál!

Az összes feltüntetett ár bruttó, az áfát tartalmazza, semmilyen egyéb költség nem terheli!